Osman Okumuş; “Tüm Platformlarda konuşulacak bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz” « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

70 Dakika İçerisinde Aktarma Ücretsiz.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Görgel; “Tekkeli Hemşehrilerimizin Desteğiyle Süreci Hızlandırmak İstiyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Refüj ve Kavşakları Bir Bir Yeniliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Osman Okumuş; “Tüm Platformlarda konuşulacak bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz”

Bu haber 30 Kasım 2023 - 17:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Yerel Yönetimler seçimlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan ve adaylık açıklamasının hemen ardından sahada kendisini hissettiren Osman Okumuş, AFŞİN HABER özel yayınına katıldı.

Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir tarafından hazırlanıp sunulan ve önce ki gün gece 02:00 de gerçekleşen SÜRMANŞET programına konuk olan Osman Okumuş, bir dönem Beyoğlu Belediye Başkanlığı ardından da 2 dönem Türkoğlu Belediye Başkanlığının ardından Çıraklık,Kalfalık ve Ustalık dönemini tamamlamış birisi olarak 6 Şubat 2023 tarihinde ki Deprem felaketinde yerle bir olan Kahramanmaraş’ı yeniden imar ve inşa etmek amacıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip oldu. 

40 dakika süren Röportaj’da Başkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Aday Adayı Osman Okumuş, yapacağımız inşa ve imar çalışmaları sonrasında ülkede tüm Platformlarda konuşulacak bir Kahramanmaraş olacak dedi.

Okumuş, ile yapılan Röportajımızı YouTube/Halil Demir hesabımızdan izleyebilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.