Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Üniversite yolunda destek Onikişubat Belediyesi’nden, başarı gençlerden.

3. SAYFA, EĞİTİM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Emniyet’ten Operasyonlara İlişkin Basın Duyurusu!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Kısmi Olarak 4 Gün Trafiğe Kapatılacak!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Onikişubat Belediyesi, Hartlap’ı Türkiye Şampiyonası’nda 500 güreşçiye er meydanı yaptı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, SPOR, YEREL HABERLER

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

Bu haber 07 Eylül 2024 - 9:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine Kültür,Sanat ve Edebiyatta yörenin tanınan ismi Muhammed Kılıçsallayan getirildi. Kılıçsallayan görevine başladı.

Eğitimci olmasının yanı sıra Kültür,Sanat,Tarih,Spor gibi bir çok dalda Kahramanmaraşta en ön sırada yer alan ve en son 6 Şubat Depremleri sonrasında AFAD kapsamında Bölgede verdiği Afet ve Acil Durum Eğitimleriyle tanıdığımız, bunun yanı sıra özel bir Televizyon kanalında hazırlık ve sunuculuğunu yaptığı SABIR YÜKÜ programıyla bildiğimiz, 1 tane de yayınlanmış eserinin yanı sıra bir çok Gazete ve dergide yaptığı çalışmalarda şehrimizin Kültür,Sanat ve Edebiyatının orta yerinde bulunan Muhammed Kılıçsallayan görevine başladı.

Muhammed Kılıçsallayan Kimdir?

1976 Kahramanmaraş Pınarbaşı (Tekerek) Köyü doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’da tamamladı. Lisans eğitimini Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda tamamlayıp iş hayatına Niğde İl Emniyet Müdürlüğünde başladı.

4 yıl emniyet sınıfı hizmetleri görevinden sonra Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda farklı illerde öğretmenlik ve eğitim yöneticiliği yaptı.

5 yıl süreyle kurucu idareci olarak Katar’da Milli Eğitim Bakanlığı okullarında görev yaptı.

Görevi devam ederken Bir çok ülkede yabancılar içi Türkçe öğreniminin önemi konusunda konferans verdi. Yine bir çok ülkede belgesel çalışmaları yaptı. Kitap, dergi ve gazete çalışmalarında bulundu. STK görevleri, spor kültür ve sanat organizasyonları, kısa film çalışmaları yaptı.

Evli ve üç kız evlâdı vardır.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş beyin olurlarıyla Kültür ve Sosyal işler müdürü olarak göreve başladı. 

Bir önce ki Müdürümüz Serdar Yakar’a Kültür,Sanat ve Edebiyatımıza kattığı eşsiz katkılardan dolayı teşekkür ederken Şehrimizin Kültür,Sanat ve Edebiyata daha fazla katkı sunması dileklerimizle Müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz.

Hayırlı olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.