Öğrenci Servisleri hem denetlendi hem bilgilendirildi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Öğrenci Servisleri hem denetlendi hem bilgilendirildi.

Bu haber 27 Eylül 2023 - 6:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Okul Servis Araçlarının Denetimi ve Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme Faaliyetinde bulunuldu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Kahramanmaraş İl J K lığı Trafik Jandarması Timleri tarafından okul servis araçlarının karıştığı kazaların önlenmesi/azaltılması maksadıyla öğrencilerle birlikte servis aracında seyahat edilmiş, seyahat esnasında tehlikeli yol güzergahları ve şoförün uyması gereken genel trafik kuralları konusunda araç şoförüne bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilere ise başta emniyet kemeri kullanımının önemi ve genel trafik kuralları konusunda bilgi verilmiş olup öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması maksadıyla Jandarma dergileri dağıtılmıştır. Okul servis araçlarının karıştığı  kazaların önlenmesi/azaltılmasına yönelik okul servis aracı denetimi ve öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyetlerine kararlılıkla devam edilecektir denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.