Mehmet Ali Kısakürek Caddesi Vatandaşların Beğenisini Kazandı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Mehmet Ali Kısakürek Caddesi Vatandaşların Beğenisini Kazandı.

Bu haber 24 Temmuz 2024 - 20:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla yeniledi. 10 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen arter vatandaşların da beğenisini kazandı.

 

Şehrin ulağım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için şehir merkezinin en işlek caddelerinde başlattığı asfalt atağını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta bulunan Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde gerçekleştirdiği asfalt yenileme uygulamalarını tamamladı. Araç sirkülasyonunun yoğun olduğu arterde çeşitli nedenlerle deforme olduğu için trafikte konfor ve güvenliği olumsuz etkileyen kısımlar sıcak asfaltla yenilendi. 10 Milyon TL’lik yatırımla ulaşım standardı artırılan arter yenilenen yüzüyle bölge esnafı ve sürücülerin de beğenisini kazandı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Bölge Esnafından Büyükşehir’e Hizmet Teşekkürü

Bölge esnaflarından Ramazan Görgel, “Depremden sonra yollarımız çok bozulmuştu. Sağ olsun Büyükşehir Belediyemiz yollarımızı çok güzel bir şekilde yeniledi” dedi. Diğer bir esnaf Feyzullah Kaplan ise, “Depremde bozulan yollarımız çok güzel bir şekilde yenilendi. Gayret memnunuz. Yapılan işin kötüsü olmaz” diye konuştu. Lütfü Kurtgöz, “Burada 20 yıllık esnafım. Yollarımız çok bozuktu ancak şimdi çok güzel oldu, seyahat konforu arttı. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

default

default

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.