MARAŞFED’den Mahir Ünal’a nezaket ziyareti. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Gönül Köprüleriyle “Sevgi Unutulmaz”.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SAĞLIK, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Yağış Sonrası Gece Boyunca Sahada Çalışmalarını Sürdürdü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sağanak Yağışla Birlikte Derhal Harekete Geçti.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Yağış Sonrası Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

MARAŞFED’den Mahir Ünal’a nezaket ziyareti.

Bu haber 01 Ocak 2024 - 11:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) tarafından 64. Hükumet Kültür ve Turizm Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Mahir Ünal’a ziyaret gerçekleştirildi.

Önce ki gün gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) Başkanı Uğur Yinanç, İstanbul’da ki Derneklerin ve Federasyonun faaliyetleri ve hizmetlerine yönelik bilgilendirmelerde bulun. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden 64. Hükumet Kültür ve Turizm Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Mahir Ünal, Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) Başkanı Uğur Yinanç’a teşekkür ederek,Federasyonun çalışmalarından haberdar olduğunu ve takdirle takip ettiğini belirtti.Çalışmalarda  başarılar dileyerek  üzerlerine düşen her göreve hazır olduklarını vurguladı.

Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) Başkanı Uğur Yinanç, ziyaret sonrasında 64. Hükumet Kültür ve Turizm Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Mahir Ünal’a Ord.Prof.Mükrimin Halil Yinanç’i anlatan Araştırmacı yazar Ömer Hakan Özalp’in kitabını takdim etti.

Ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.