‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ Minik İzleyicilerini Bekliyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

BAŞKAN AKPINAR 71. MAHALLE TOPLANTISINI BULANIK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

3. SAYFA, DULKADİROĞLU, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

Jandarma, uyuşturucuyla mücadeleye devam ediyor.

3. SAYFA, ASAYİŞ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ

Gençlik Enerjisi Sahalara Taşınıyor; Şehre 35 Yeni Halısaha.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SPOR

Aralık Büyükşehir’le Kültür Sanat Dolu Geçecek.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ Minik İzleyicilerini Bekliyor.

Bu haber 19 Ocak 2023 - 14:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, TRT Çocuk lisanslı Kaptan Pengu ve Arkadaşları adlı tiyatro gösterisini 21 Ocak Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi’nde miniklerle buluşturacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Hayrettin Güngör öncülüğünde kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik faaliyetlerini artırarak sürdürüyor. Çocukların yarıyıl tatilini daha eğlenceli şekilde değerlendirmesine katkıda bulunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, tatil boyunca şehir merkezi ve ilçelerde çeşitli tiyatro gösterilerini miniklerle buluşturacak. Etkinlik takvimi kapsamında, 21 Ocak Cumartesi günü TRT Çocuk lisanslı ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ adlı tiyatro gösterisi çocuklar için sahne alacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek gösteri saat 13.00 ve 15.00’da 2 seans şeklinde perdelerini açacak. TRT Çocuk ekranlarının sevilen karakterleri Kaptan Pengu ve arkadaşlarının eğlenceli müzikali; çevre kirliliği, su tasarrufu ve geri dönüşüm konularında da miniklere eğitici mesajlar verecek. Gösterinin biletleri, 20 ve 21 Ocak tarihlerinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kaptan Pengu ve arkadaşlarının maceralarını konu alan tiyatro gösterisine tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.