İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı yapıldı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı yapıldı.

Bu haber 22 Temmuz 2024 - 15:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İl Koordinasyon Kurulunun 2024 yılı 3. dönem toplantısı, Vali Mükerrem Ünlüer başkanlığında, paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi.

İl Koordinasyon Kurulu temmuz ayı toplantısında gündem gereği kamu kurum ve kuruluşlarımız ile belediyelerin 2024 yılı yatırımlarının dönemsel gerçekleşmeleri ve koordinasyonu gerektiren konuları değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ünlüer, “Koordinasyon kurulumuzun değerli üyeleri toplantımıza hoş geldiniz. Bu üçüncü toplantımız oranlara baktığımız zaman %50 ye yakın nakdi gerçekleştirmeyi yatırımcı kuruluşlarımız yapmış, ilimize vermiş oldukları hizmetten dolayı onlara da teşekkür ediyorum. Yıl sonuna kadar bütün alanlarda hem fiziki hem de nakdi gerçekleşme oranımızı % 100‘e yaklaştırmayı hedefliyoruz.

İlimiz deprem bölgesi olduğu için yoğun bir inşaat faaliyetlerimiz var onun için her tarafta inşaatlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor. Paydaşlarımızla birlikte el ele vererek alanında uzman arkadaşlarımızla bu işleri hızlıca tamamlayacağız. Yıl sonuna geldiğimizde vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artıracağımıza, onlara huzurlu ve yaşanabilir bir şehirde hizmet sunacağımıza inanıyorum.” dedi.

Toplantı, 2024 yılı yatırımlarının dönemsel gerçekleşmeleri ve koordinasyonu gerektiren konuların değerlendirilmesi ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.