Genç Eğitim Sendikası Kahramanmaraş İl Yönetimi Belli Oldu. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Üniversite yolunda destek Onikişubat Belediyesi’nden, başarı gençlerden.

3. SAYFA, EĞİTİM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Emniyet’ten Operasyonlara İlişkin Basın Duyurusu!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Kısmi Olarak 4 Gün Trafiğe Kapatılacak!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Onikişubat Belediyesi, Hartlap’ı Türkiye Şampiyonası’nda 500 güreşçiye er meydanı yaptı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, SPOR, YEREL HABERLER

Genç Eğitim Sendikası Kahramanmaraş İl Yönetimi Belli Oldu.

Bu haber 25 Ağustos 2024 - 13:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

Kamu Birliği Konfederasyonuna bağlı Genç Eğitim Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Erden yaptığı yazılı açıklamayla İl Yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Genç Eğitim Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Erden yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce teşkilatlanmaya başladığımız ilimizde eğitim çalışanlarından çok büyük bir teveccüh ile karşı karşıya olmanın gururunu yaşıyoruz. Kamu çalışanları artık siyasi sendikalardan umudunu kesmiş, siyasetten bağımsız ve tarafsız mesleki mücadele beklemektedirler. Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Eğitim Sendikası da bu ihtiyacı karşılamak üzere yola çıkmış yeni nesil sendikacılığın adresi olmuştur. İlimizde kısa süre içerisinde teşkilatını oluşturmuştur. Bugün Genç Eğitim Sendikası İl Yönetimimizi eğitim camiamıza tanıtmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yönetim Kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum dedi.

Genç Eğitim Sendikası olarak; Adalet, Liyakat, Alınteri, Güvenli ve Onurlu Çalışma Hayatı için yılmadan, usanmadan mücadele edeceğiz. Eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getirerek, çözüm üretmek için her alanda olacağız. Her gün bir yerde, bir gün her yerde olacağız! diyen Erden, Kahramanmaraş’ta bizlere mesleki vekaletini teslim etmiş meslektaşlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Onların haklarını korumak ve iyileştirmek için gece gündüz demeden çalışacak bir yönetim kurulu oluşturduk. En kısa sürede de Kahramanmaraş’ta şube sayısına ulaşarak, istiklal ve bağımsızlığın timsali olan Kahraman şehrimize yeni nesil sendikacılık bayrağını dalgalandiracağız. Eğitim çalışanlarının can güvenliği başta olmak üzere çözüm bekleyen yüzlerce sorunu ortadayken ” Kafasını kuma gömmüş, siyasetin peşinden giden, yanlışı alkışlayan, eğitim camiasına faydası olmamış, koltuklarını seven, sarı sendikalardan” kurtulma vakti gelmiştir. Tüm eğitim çalışanlarını Genç Eğitim Sendikasına katılarak mücadelemize destek olmaya davet ediyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.