‘Çözüm Bakanlığı’ Gösterisi NFK’da Çocuklarla Buluşuyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

‘Çözüm Bakanlığı’ Gösterisi NFK’da Çocuklarla Buluşuyor.

Bu haber 28 Eylül 2023 - 8:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı tiyatro gösterisi, 29 Eylül Cuma günü NFK Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşacak.

 

Hollanda Büyükelçiliği’nin destekleriyle hayata geçirilen proje kapsamında daha önce şehir merkezinin yanı sıra Afşin ve Göksun’da da çocuklarla buluşturulan ve büyük beğeni toplayan ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı tiyatro gösterisi, 29 Eylül Cuma günü bir kez daha Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahne alacak. İlham verici, eğlenceli ve macera dolu hikâyesiyle akran zorbalığına göğüs geren bir grup arkadaşın yaşadığı olayları konu alan gösteri, saat 10.00’da perdelerini açacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.