Büyükşehir’in Yeni Çocuk Sanat Merkezi’nde Başvurular Başladı! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Yeni Çocuk Sanat Merkezi’nde Başvurular Başladı!

Bu haber 08 Eylül 2023 - 11:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik hayata geçirdiği Çocuk Sanat Merkezi’nde ilk dönem kayıtları başladı. 17 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek kayıtlar, Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden çevrimiçi yapılabiliyor.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde vatandaşlara yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Başkan Hayrettin Güngör öncülüğünde çocuklara yönelik yüzlerce etkinlik ve eğitim düzenleyen Büyükşehir, şimdi de Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi’ni (KAÇSAM) hayata geçirdi. Satranç Atölyesi, Akıl ve Zekâ Oyunları, Yaratıcı Drama, Çocuklar için Felsefe P4C, Masal Saati, Hızlı Okuma ve Oyun Terapistliği eğitimlerinin verileceği KAÇSAM’da kurs kayıtları başladı. 5 – 13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen kurslara başvurular https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/09/08/kahramanmaras-cocuk-sanat-merkezi-kurs-basvurusu internet adresinden çevrimiçi yapılabiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 17 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek kayıtlara ve kurslara ilişkin detaylı bilgiye 0552 033 99 51 numaralı Whatsapp danışma hattından ulaşılabileceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.