Büyükşehir’in Çocuk Sanat Merkezi Yeni Katılımcılarını Bekliyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

GÖNÜL PENCEREMİ AÇTIM SEVGİYE

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Büyükşehir’den Hafta Sonu Miniklere Eğlence Dolu Gösteri.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

BAŞKAN AKPINAR 71. MAHALLE TOPLANTISINI BULANIK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

3. SAYFA, DULKADİROĞLU, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

Büyükşehir’in Çocuk Sanat Merkezi Yeni Katılımcılarını Bekliyor.

Bu haber 10 Mart 2025 - 11:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Sanat Merkezi’nde yeni dönem kayıtları başladı. 6 – 13 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği kurslara başvurular 12 Mart Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her yaş grubuna yönelik faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların kültürel, sanatsal ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi’nde (KAÇSAM) yeni dönem kurslarını başlatıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimler kapsamında çocuklar; satranç, akıl ve zekâ oyunları, yaratıcı drama, çocuklar için felsefe, masal saati, hızlı okuma, STEM, ritim ve bağlama kurslarıyla hem eğlenecek hem de öğrenecek. Ücretsiz olarak verilecek eğitimlere katılmak isteyenler, başvurularını https://kamek.kahramanmaras.bel.tr ve https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2025/03/10/kahramanmaras-cocuk-sanat-merkezi-kurs-basvuru-formu internet adresleri üzerinden çevrimiçi olarak yapabilecek. Başvurular 12 Mart Çarşamba gününe kadar devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.