Büyükşehir’den Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı!. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

GÖNÜL PENCEREMİ AÇTIM SEVGİYE

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Büyükşehir’den Hafta Sonu Miniklere Eğlence Dolu Gösteri.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

BAŞKAN AKPINAR 71. MAHALLE TOPLANTISINI BULANIK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

3. SAYFA, DULKADİROĞLU, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

Büyükşehir’den Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı!.

Bu haber 07 Ekim 2025 - 13:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı kişilerin Büyükşehir Belediyesi adına ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım veya bağış talebinde bulunduğunun tespit edildiğini belirterek bu tür taleplere itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, son günlerde bazı kişilerin, Büyükşehir Belediyesi adına ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım veya bağış talebinde bulunduğunun tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, “Son günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adına aradığını söyleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım talebinde bulunan kişiler tespit edilmiştir. Gerekli hukuki süreç başlatılmış olup Belediyemiz, hiçbir koşulda vatandaşlardan telefonla, mesajla ya da kapıdan yardım veya bağış talebinde bulunmamaktadır. Lütfen bu tür aramalara itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verildi. Ayrıca, vatandaşların şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etmeleri istendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.