Büyükşehir’den Sürpriz Doğum Günü! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

GÖNÜL PENCEREMİ AÇTIM SEVGİYE

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Büyükşehir’den Hafta Sonu Miniklere Eğlence Dolu Gösteri.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

BAŞKAN AKPINAR 71. MAHALLE TOPLANTISINI BULANIK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

3. SAYFA, DULKADİROĞLU, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

Büyükşehir’den Sürpriz Doğum Günü!

Bu haber 09 Ekim 2020 - 11:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir, Şehit Adil Kozanoğlu’nun kızı Irmak için doğum günü düzenledi. Gerçekleştirilen etkinlikte 9 yaşına basan Irmak için şarkılar söylendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Şehit Jandarman Astsubay Adil Kozanoğlu’nun kızı Irmak’ı doğum gününde yalnız bırakmadı. 9 yaşına basan Irmak için sürpriz bir etkinlik düzenlendi. Kozanoğlu ailesinin de yer aldığı etkinlikle Irmak’ın yeni yaşı kutlandı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Irmak için şarkılar söylendi. Yeni yaş pastasını kesen Irmak’a hediyeler de verildi. Kozanoğlu ailesi gerçekleştirilen etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.