Büyükşehir, Tercih Sürecinde de Üniversite Adaylarının Yanında. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Tercih Sürecinde de Üniversite Adaylarının Yanında.

Bu haber 26 Temmuz 2024 - 15:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR iş birliğiyle üniversite adaylarına sağlanan YKS tercih danışmanlık hizmeti büyük beğeni topladı. Tercih danışmanlık hizmeti, 2 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

 

Gençlerin dostu Başkan Fırat Görgel öncülüğünde gençlerin hayatını kolaylaştıracak birçok projeyi hayata geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, üniversite adaylarını tercih döneminde de yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR destekleriyle; Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Dulkadiroğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Piazza AVM’de YKS tercih danışmanlık noktaları oluşturuldu. 4 farklı noktada oluşturulan merkezlerde alanında uzman eğitmenler tarafından üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti veriliyor. Üniversite adayları, tercih danışmanlık hizmetinden duyduğu memnuniyeti belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti 2 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

Öğrenci ve Veliler Danışmanlık Hizmetinden Memnun

Dulkadiroğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Kübra Çetin, “Öğrencilerin hedefleri doğrultusunda uygun bölüm ve üniversitelere yerleşmesi için tercih sürecinde onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ücretsiz danışmanlık hizmetimiz tercih süreci boyunca devam edecek” dedi. YKS tercih danışmanlığı hizmetinden duyduğu memnuniyeti belirten Muhammed Berat Çoban, “Üniversite tercihlerimde herhangi bir hata yapmamak için burada uzman eğitmenlerin görüşlerini almak istedim. Tercihler konusunda tüm sorularıma yanıt buldum” ifadelerini kullandı. Öğrenci velisi Fikret Farmancı, “Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne YKS danışmanlık hizmeti verildiğini öğrendik ve bu imkândan faydalanmak için kızımla buraya geldik. Sağ olsunlar bizlere çok yardımcı oldular. Son derece güzel bir hizmet. Tüm üniversite adaylarına bu hizmetten faydalanmayı tavsiye ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.