Büyükşehir, Özel Çiftin Özel Gününde Yanında Oldu. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Özel Çiftin Özel Gününde Yanında Oldu.

Bu haber 08 Temmuz 2024 - 15:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğiyle özel gereksinimli Arzu ve Cuma çiftinin düğünü gerçekleştirildi. Çift düğün salonuna Büyükşehir Belediyesinin engelsiz servisi ile ulaşım sağladı.

 

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerine imza atan ve Türkiye’de yerel yönetimlere örnek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşlara sağladığı desteklerle bir kez daha gönülleri kazandı. Büyükşehir Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğiyle özel gereksinimli Arzu Kurt ve Cuma Sarıtaş çiftinin düğünü gerçekleştirildi. Hayatlarını birleştiren Arzu ve Cuma çiftinin gelin arabası da kendiler kadar özeldi. Çift düğün salonuna Büyükşehir Belediyesinin engelsiz servisi ile ulaşım sağladı. Kurt ve Sarıtaş aileleri, sağlanan destekler için Büyükşehir Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyesine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.