Büyükşehir, Kazım Karabekir Mahallesi’nin Ana Caddesini Sıcak Asfaltla Buluşturacak. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Kazım Karabekir Mahallesi’nin Ana Caddesini Sıcak Asfaltla Buluşturacak.

Bu haber 25 Temmuz 2024 - 14:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Kazım Karabekir Mahallesi’nin kilit parkeyle kaplı ana caddesini sıcak asfaltla buluşturacak. Zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Yabalıç Caddesi’nde asfalt serimine başlanacak.

 

Vatandaşlara daha konforlu ve güvenli seyahat imkânı sunmak için ulaşım atağını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Onikişubat’ta bulunan Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Mahallenin kilit parke ile kaplı ana arteri olan Yabalıç Caddesi, sıcak asfaltla buluşturulacak. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca yaklaşık 2 kilometre uzunluğa ve 12 metre genişliğe sahip arterde kilit parkelerin sökümü gerçekleştiriliyor. Zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Yabalıç Caddesi’nde sıcak asfalt serimine başlanacak. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla Kazım Karabekir Mahallesi’nin ana caddesi yenilenerek bölgede ulaşım standardı artırılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.