Büyükşehir, Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde Ulaşımı İyileştiriyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde Ulaşımı İyileştiriyor.

Bu haber 09 Temmuz 2024 - 12:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla yenileyerek arterde ulaşım konforunu artırıyor.

 

Tüm alanlarda olduğu gibi şehrin ulaşım ağını da güçlendirmek için yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Onikişubat’ta Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi oldu. Araç sirkülasyonunun yoğun olduğu arterde çeşitli nedenlerle deforme olduğu için trafikte konfor ve güvenliği olumsuz etkileyen kısımlar sıcak asfaltla yenileniyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nin ulaşım standardının iyileştirilmesi hedefleniyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten sürücüler ve bölge sakinleri Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, şehrin ulaşım standardının artırılması noktasında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaların kesintisiz sürdüğü belirtildi.

“Hizmet Böyle Olur”

Bölge esnaflarından Erol Duruler, “Yollarımız çok kötü olduğu için ulaşımda büyük sorunlar yaşıyorduk. Araçlarımız sürekli arızalanıyordu. Büyükşehir Belediyemiz sağ olsun yollarımızı yeniliyor” dedi. Mustafa Özer, “Orman Dairesinde esnaflık yapıyorum. Yollarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Önceki halinden eser yok. Yolumuz çok güzel oluyor” diye konuştu. İsmail Arık ise, “Yollarımız çok bozuktu ancak şimdi çok iyi oldu. Hizmet böyle olur. Fırat Görgel Başkanımıza teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti..

default

default

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN