Başkan Toptaş’tan üniversite hayali kuran gençlere dev müjde. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Üniversite yolunda destek Onikişubat Belediyesi’nden, başarı gençlerden.

3. SAYFA, EĞİTİM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Emniyet’ten Operasyonlara İlişkin Basın Duyurusu!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Kısmi Olarak 4 Gün Trafiğe Kapatılacak!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Onikişubat Belediyesi, Hartlap’ı Türkiye Şampiyonası’nda 500 güreşçiye er meydanı yaptı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, SPOR, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş’tan üniversite hayali kuran gençlere dev müjde.

Bu haber 22 Ağustos 2024 - 12:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eğitimde fırsat eşitliğini destekleyen projelerle Kahramanmaraşlı gençlerin çok daha iyi üniversitelerde eğitim görmesini hedefleyen Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, özellikle öğrencilerin başarılı olması için hayata geçirilen Üniversite Hazırlık Kursları’nda yeni dönemi başlattı. Kursların protokolü, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt arasında imzalandı.

Türkiye’nin güçlü geleceğinin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi hedefiyle sorumluluk üstlenerek eğitime desteğini arttırarak sürdüren Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanifi Toptaş’ın ‘eğitim’ vizyonu çerçevesinde öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

İlçenin dört bir yanındaki Bilgi ve Kültür Evleri’nden maksimum seviyede faydalanmayı hedefleyen Başkan Toptaş, eğitimde fırsat eşitliğini destekleyen projeleriyle özellikle dezavantajlı öğrencilerin başarılı olması için hayata geçirilen Üniversite Hazırlık Kursları’nda yeni dönemin startını verdi.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi’nin de destekleriyle lise son sınıf ve mezun öğrencilerin üniversite sınavına hazırlık sürecinde en büyük destekçisi olan kursların yeni dönem protokolü imzalandı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt arasında imzalanan protokol çerçevesinde deneyimli eğitimciler ve modern eğitim materyalleriyle öğrenciler sınava hazırlanırken, içerisinde deneme sınavlarının da olduğu setler halindeki kaynak kitaplar da öğrencilerle buluşturulacak.

“Üniversite Hazırlık Kursları’mızda yeni dönemi başlatıyoruz”

İmza protokol töreninde konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekerek, gençleri hayallerine bir adım daha yaklaştıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak eğitim alanındaki en önemli yatırımlarımızdan biri olan Üniversite Hazırlık Kursu’muzun yeni dönem protokolünü imzalamak üzere bir araya geldik. Geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin en iyi eğitimi alması, hem bireysel hem de toplumsal açıdan büyük bir önem taşımaktadır. Bu bilinçle, gençlerimizin üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşmaları için ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz üniversite hazırlık kurslarımızı devam ettiriyoruz. Tesislerimizden maksimum seviyede faydalanmak ve ‘eğitimde fırsat eşitliği’ni sağlamak hedefiyle özellikle dezavantajlı öğrencilerimizin başarılı olması için hayata geçireceğimiz Üniversite Hazırlık Kursları’mızda yeni dönemi başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ücretsiz kurslarımızda yüksek bir başarı oranı hedefliyoruz”

Kurslarla birlikte öğrencilerin başarılarını en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Toptaş, sözlerini şu şekilde devam ettirdi, “Kurslarımızı, Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’müzün destekleriyle deneyimli eğitimciler ve modern eğitim materyalleriyle destekleyerek, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Burada öğrencilerimizi üniversite sınavına hazırlarken, içerisinde deneme sınavlarının da olduğu setler halindeki kaynak kitapları da kurslarımıza katılan öğrencilerimizle buluşturacağız. Kahramanmaraşlı gençlerimizin çok daha iyi üniversitelerde eğitim görmesi hedefiyle düzenlediğimiz kurslarda yüksek bir başarı oranı da hedefliyoruz.”

“Onikişubat Belediyesi olarak bu yolda sizlerin yanınızda olacağız”

Onikişubat Belediyesi olarak gençlerin nitelikli eğitim alabilmeleri için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya kararlı olduklarını dile getiren Başkan Toptaş, “Bu kurslar sayesinde, öğrencilerimiz sadece üniversite sınavına daha iyi hazırlanmakla kalmayacak, aynı zamanda bilgi ve becerilerini de geliştirerek geleceğe çok daha sağlam adımlarla ilerleyecekler. Son olarak, bu kurslara katılan sevgili öğrencilerimize seslenmek istiyorum. Önünüzde zorlu bir yol var, ancak bizler Onikişubat Belediyesi olarak bu yolda sizlerin yanınızda olacağız. Gayretlerinizi en üst seviyeye çıkarın, hayallerinizin peşinden gidin ve başarıya ulaşmak noktasında var gücünüzle hiç durmadan çalışın. Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, kurslarımızın yeni döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Sunduğunuz imkânlar ve işbirliğiniz için çok çok teşekkür ediyoruz”

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ise Onikişubat Belediyesi’nin eğitime verdiği desteklerle özellikle dezavantajlı öğrencilere çok büyük imkânlar sunduğunu dile getirerek, “Bizler de inşallah İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi olarak öğretmenlerimizin destekleriyle bu kurslarda öğrencilerimizin en iyi eğitimi almalarını sağlamak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için elimizden gelen en yüksek çabayı göstereceğiz. Sunduğunuz imkânlar ve işbirliğiniz için çok çok teşekkür ediyoruz. Gençlerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarından ardından Üniversite Hazırlık Kursu’nun protokolü Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt arasında imzalandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.