Başkan Görgel: “Muharrem Ayının Birlik Beraberliğimize Vesile Olmasını Diliyorum” « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Görgel: “Muharrem Ayının Birlik Beraberliğimize Vesile Olmasını Diliyorum”

Bu haber 24 Temmuz 2024 - 19:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği tarafından Trabzon Caddesi’nde düzenlenen aşure dağıtım programına katılan Başkan Görgel, “Muharrem ayının şehrimizin tekrar ayağa kalkmasına vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Muharrem ayı dolayısıyla Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği tarafından düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı. Trabzon Caddesi’nde bulunan Samsun Çarşısı’nda düzenlenen etkinlikte Başkan Fırat Görgel, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Vali Mükerrem Ünlüer, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ve siyasi parti temsilcilerinin de yer aldığı programın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, “Şehrimizin kalbinde, Trabzon Caddesi’ndeyiz. Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğimizin aşure dağıtım etkinliğinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tabi aşure dağıtımı kültürümüzde çok önemli bir yere sahip. Birlik beraberliğimize vesile olan günlerden bir tanesi. Muharrem ayının şehrimizin tekrar ayağa kalkmasına vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.