Bakan Memişoğlu, ilk ziyaretini Kahramanmaraş’a yaptı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Onikişubat Belediyesi Kültür Müdürlüğüne Muhammed Kılıçsallayan atandı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

UYUŞTURUCU MADDE TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta 5 Büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Bakan Memişoğlu, ilk ziyaretini Kahramanmaraş’a yaptı.

Bu haber 06 Temmuz 2024 - 14:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Kahramanmaraş Valiliğinde şeref defterini imzalayan Memişoğlu, kentin mevcut durumu hakkında bilgi almak üzere Afet Koordinasyon Merkezi Toplantısına katıldı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu başkanlığındaki toplantıya Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Dr. Tuba Köksal, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, protokol üyeleri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantının ardından Kahramanmaraş’ta inşaatları devam eden sağlık yatırımlarını inceleyen Bakan Memişoğlu, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastane yöneticileri ile KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz, KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sefa Resim ve il müdürlerinin katıldığı toplantıda deprem sonrası sağlık yatırımları ve kentte sağlık hizmetlerinin sunumu hakkında bilgiler aldı.

Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Bakan Memişoğlu, Bakan olarak ilk saha ziyaretini depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a yaptığını ifade ederek “Kahramanmaraş’ta hastane yatak kapasitesinin deprem öncesi seviyeye getirilmesi için çalışmalar hızlanarak ivme kazanmış durumda. Aktif olarak inşası devam eden 5 hastanemiz var. 2024 yılı sonu itibariyle bu inşaatların bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı istiyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.