Bağcılar Kahramanmaraşlılar Derneği Genel Kurulunda Birlik,Beraberlik şöleni yaşandı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir İtfaiyesi, “Özel İtfaiyecilere” Kapılarını Açtı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir Ekim Ayı Olağan Meclisi Toplandı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel: “Sebze ve Meyve Halimizde Yeni İş Yerlerini Teslime Hazırlıyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Bağcılar Kahramanmaraşlılar Derneği Genel Kurulunda Birlik,Beraberlik şöleni yaşandı.

Bu haber 29 Mayıs 2024 - 16:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul/Bağcılar’da geçtiğimiz ay kurulan Bağcılar Kahramanmaraşlılar Derneğinin ilk Genel Kurulu yapıldı. İstanbul’da ikamet eden hemşehrilerimizce Birlik ve beraberliğin zirve yaptığı Genel Kurul Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kadir Tecirli’nin tek listeyle aday olduğu Bağcılar Kahramanmaraşlılar Derneği Genel Kuruluna İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, İstanbul Kadıköy Kaymakamı Afşinli hemşehrimiz Muhittin Pamuk, İstanbul Bağcılar Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Erdinç Kaya, MHP önce ki dönem MKYK üyesi Erdem Karakoç, MARAŞFED Başkanı Uğur Yinanç, İstanbul’da faaliyet gösteren Gurbetçi Dernek Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Amacımız metropol kentte yaşayan hemşehrilerimizi birlik ve beraberlik çatısı altında toplamak,yardımlaşmak,dayanışmak,kaynaşmaktır diyen Bağcılar Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Kadir Tecirli, Bu birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bağcılar’da bir Dernek eksikliğini hissettik. O sebeple de bir Dernek çalışması yaptık. Bugün bizleri yalnız bırakmayan protokolümüzün değerli üyeleri başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor,Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Programa katılan protokol üyeleri de birlik beraberlik mesajları içeren konuşmalar gerçekleştirdi.

Yapılan Genel Kurul sonunda Kadir Tecirli güven oyu alarak Başkan seçildi.

Hayırlı olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.