AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki 4 ilçe başkanı belli oldu. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Toptaş; “Gazilerimiz, milletimizin onur ve gurur kaynağıdır”

3. SAYFA, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den TEKNOFEST’e Ücretsiz Ring Seferi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

Gedemen, Yeni Altyapısına Kavuştu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Birbirinden Eğlenceli Atölyeler Çocukları Bekliyor!.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki 4 ilçe başkanı belli oldu.

Bu haber 09 Eylül 2024 - 15:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na Muhammet Burak Gül’ün atanmasının ardından Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun ve Nurhak ilçe başkanları belirlendi.

Ak Parti’de ilçe başkanları belli oldu. Ak Partide Kahramanmaraş İl Başkanlığına Muhammet Burak Gül’ün gelmesinin ardından değişiklik ön görülen 4 ilçenin ilçe başkanları belli oldu.

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanlığına Ak Pati il ve Onikişubat ilçelerinde görev yapan Ak Parti Onikişubat Meclis Üyesi Durdu Sefa Kekeç getirildi.

Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına ise önceki dönem gençlik kolları başkanı Ali Çam getirildi. Göksun ilçe başkanlığına da  mevcut Göksun ilçe gençlik kolları başkanı Furkan Özdemir atandı.

Son olarak Nurhak’a ise kadın ilçe başkan adayı getirildi. Nurhak Kadın Kolları ilçe başkanı Günay Uysal Ak Parti Nurhak İlçe Başkanı olarak atandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.