ELBİSTAN İLÇESİ (MERKEZ) İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

TURNALAR

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Alınıyor!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

OTODAN HIRSIZLIK YAPAN 3 ŞAHIS YAKALANDI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

ELBİSTAN İLÇESİ (MERKEZ) İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI!

Bu haber 30 Nisan 2020 - 6:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Elbistan İlçesi (Merkez)  1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16 Nisan 2020 tarihli toplantısında onaylanmasının ardından 29.04.2020 tarihi itibariyle askıya çıkarıldı.

Elbistan İlçesi (Merkez) 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı 29.04.2020 – 28.05.2020 tarihleri arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi (www.kahramanmaras.bel.tr/) resmi internet sitesinde ilan edilmektedir. Ayrıca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Ek Hizmet Binasında da bilgi amaçlı olarak ilan edilmiştir.

Plana itiraz başvuruları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Binasında  ve Elbistan İlçesi Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasında yapılabilecektir.

İtiraz Başvurusunda Gerekli Belgeler:

  • Açık adres ve telefon bilgisi bulunan İtiraz Dilekçesi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güncel Tapu Kayıt Örneği (Son 3 ay içinde alınmış)
  • Güncel Koordinatlı Kroki (var ise)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.