Kahramanmaraş’ın Tübitak’ta Büyük Başarısı! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

TURNALAR

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Alınıyor!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

OTODAN HIRSIZLIK YAPAN 3 ŞAHIS YAKALANDI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Kahramanmaraş’ın Tübitak’ta Büyük Başarısı!

Bu haber 13 Mart 2020 - 6:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından bu yıl 51.si düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finali Adana Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

12 alanda 1344 proje başvurusunun yapıldığı Adana Bölge Finali için ilk 100 proje arasında ilimiz 8 proje ile katıldı.

Adana, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Kilis ve KKTC´nin katıldığı Adana Bölge Finalinde  İlimiz; matematik, biyoloji ve teknoloji tasarım alanları olmak üzere 4 Bölge Birinciliği ve 1 Prof. Saadet Büyükalaca Özel Ödülü alarak bölge finallerinde büyük başarı elde etmiştir. Birinci olan projeler Mayıs ayında Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılma hakkı elde etmişlerdir.

Yarışmalarda ilimizi temsil eden tüm öğrenci ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Türkiye finallerine katılacak öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.