Gürbüz, “Kırsal Mahallelerimizin Eksiklikleri Giderilecek” « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

TURNALAR

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Alınıyor!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

OTODAN HIRSIZLIK YAPAN 3 ŞAHIS YAKALANDI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Gürbüz, “Kırsal Mahallelerimizin Eksiklikleri Giderilecek”

Bu haber 06 Ocak 2020 - 11:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, AK Parti Elbistan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Sevgili ve AK Parti Meclis Üyeleri ile birlikte, Çiçek Mahallesi Muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya gelerek mahallenin eksikleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Kırsal mahallelerin eksiklerinin giderilmesi adına bazen mahalleye giderek bazen de mahalle muhtarı ve sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, kış ayı boyunca tüm mahallelerin sorunlarının tespit edileceğini ve mevsim şartlarının el vermesi ile hizmetlerin başlayacağını ifa etti.

Toplantı sonrası açıklama yapan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, “Bilindiği üzere AK Parti İlçe Teşkilatımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte kırsal mahallelerimiz ile sürekli bir araya geliyoruz. Bu günde Çiçek Mahallesi muhtarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yaptığımız görüşmede,  kanalizasyon, kaldırım, durak, mezarlıkların bakım onarımı, sulama kanallarının işlenmesi, taziye evi ve 16 dönüm üzerine kurulması planlanan park sorunlarının olduğunu belirledik. Tabi burada hem bizim hem de büyükşehir belediyemizin yapması gereken hususlar var. Biz vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için belediyemiz kapsamındaki hizmetleri yaparken aynı zamanda büyükşehir belediyemiz ile görüşerek çalışmaların hızlandırılması noktasında işbirliği yapacağız.

Özellikle kurduğumuz kilit parke fabrikamız üretime başladığında merkez ve kırsal mahallelerimizde ciddi anlamda kaldırım yapma fırsatı bulacağız. Vatandaşımıza hizmet noktasında var gücümüzle çalışırken, bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’a teşekkür ederim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN