KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AFŞİN’DE TERS LALELERİ ZİYARET ETTİ. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Sümbüllü Caddesi Yeniden Ulaşıma Açıldı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Sürücülerin Dikkatine!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

Aktaş Sigorta Türkoğlu’nda hizmete başladı.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AFŞİN’DE TERS LALELERİ ZİYARET ETTİ.

Bu haber 14 Nisan 2025 - 11:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, eşi, müdür yardımcısı Günay Avcı, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba ve Müdür Yardımcısı Zafer Terzi Afşin’e bağlı Tanır Mahallesinde Ters lalelerini ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, doğayı ve endemik bitkileri sevdiğini, 8 ay önce Kahramanmaraş’a tayini çıktığında Ters lalelerin Afşin’de olduğunu duyduğunda çiçek açmalarını sabırsızlıkla beklediğini, bugün ters lalelere kavuştuğunu, muhteşem bir güzellik olduğunu, herkesin görmesini tavsiye ettiğini, ters lalelerin yerinde doğal güzelliğiyle insanı büyülediği onun için koparılmaması gerektiğini vurguladı.

Heyet Ters Lalelere hayran kaldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.