Kahramanmaraşlı eski bakan  hayatını kaybetti. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Sümbüllü Caddesi Yeniden Ulaşıma Açıldı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Sürücülerin Dikkatine!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

Aktaş Sigorta Türkoğlu’nda hizmete başladı.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Kahramanmaraşlı eski bakan  hayatını kaybetti.

Bu haber 19 Şubat 2025 - 8:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eski Devlet Bakanı Ali Doğan, 78 yaşında hayatını kaybetti. ANAP’tan Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Doğan, iş dünyasında ve siyasette önemli görevler üstlenmişti.

Kahramanmaraş’ın önemli siyasetçilerden biri olan eski bakan Ali Doğan, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu.

SİYASETTE İZ BIRAKTI

Anavatan Partisi (ANAP) Kahramanmaraş Milletvekili olarak görev yapan ve Vakıflardan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini üstlenen Ali Doğan, Kahramanmaraş’ı 20. ve 21. Dönemlerde TBMM’de temsil etti.

KARİYERİNE NÜKLEER ARAŞTIRMA MERKEZİ’NDE BAŞLADI

Çalışma hayatına Çekmece Nükleer Araştırma Merkezi’nde İdari Uzman olarak başlayan Doğan, daha sonra İstanbul’da ticarete atıldı. Kendisine ait sigorta şirketi bulunan Ali Doğan, iş dünyasında da tanınmış bir isimdi.

Ali Doğan’ın vefatı, Kahramanmaraş’ta büyük üzüntüye yol açtı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.