
Kahramanmaraş Eğitim Vakfı (KEV) tarafından geleneksel hale getirilen Kuşluk Yemeği ve Şehitleri Anma Programı yoğun kalımla gerçekleştirildi.
Merkezi Ankara’da bulunan Kahramanmaraş Eğitim Vakfı (KEV), Geleneksel Kuşluk Yemeği ve Şehitleri Anma Programı kapsamında düzenlediği Şubat ayı buluşmadını 2 Şubat 2025 Pazar günü saat 10:00’da Çukurambar Mado’da gerçekleştirdi.
Programa ilişkin MARAŞ HABERİN MERKEZİ’ne bilgi veren Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Başkanı Mahmut Bayazıt, Bu özel günde, hem birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik hem de ülkemiz için büyük önem taşıyan bir konuda bilinçlenme fırsatı bulduk. Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen programımızda, değerli hemşehrimiz Jeoloji Mühendisi Mehmet Kurucay, Maraş Depremi ve ülkemizin deprem gerçeği üzerine bizlere kapsamlı bir sunum yaptı. Depremin etkileri, alınması gereken önlemler ve geleceğe dair önemli bilgiler içeren bu sunum, katılımcılarımız tarafından ilgiyle takip edildi dedi.
Program da aziz şehitlerimiz için dualar edildi, Deprem şehitleri rahmet ve minnetle anıldı. Programda Vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızda unutulmadı.




