Büyükşehir Türkoğlu’nun Ana Caddesinde Asfalta Başladı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir Türkoğlu’nun Ana Caddesinde Asfalta Başladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Kültür Sanat Sezonu Prof. Dr. Yılmaz Söyleşisiyle Devam Edecek.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Büyükşehir Türkoğlu’nun Ana Caddesinde Asfalta Başladı.

Bu haber 23 Ekim 2024 - 15:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu’nun en işlek arterlerinden Mahir Ünal Caddesi’nin asfaltını yenilemeye başladı. 11 Milyon TL’lik yatırımla 3 kilometre uzunluğundaki arterin ulaşım konforu artırılmış olacak.

Yerleşim yerlerinin ulaşım ağını güçlendirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için 11 ilçenin tamamında yatırım sağanağını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu’nda da yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce çalışma gerçekleştirilen lokasyonlardan biri de ilçenin en işlek arterlerinden Mahir Ünal Caddesi oldu. Araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu, ilçe merkezinde konut ve iş yerleri ile sosyal donatı alanlarına ulaşım sağlayan yaklaşık 3 kilometre uzunluğa ve 20 metre genişliğe sahip arterde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfalt yenileme uygulamalarına geçildi. Etaplar halinde sürdürülen çalışmalarla bir yandan mevcut asfalt kazınırken bir yandan da kazınan kısımlarda asfalt serimi gerçekleştiriliyor. 6 Şubat depremleri ve altyapı çalışmaları dolayısıyla deforme olduğu için ulaşımda aksamaların meydana geldiği Mahir Ünal Caddesi’nin standardının iyileştirilmesi ve ilçe halkına daha konforlu seyahat imkânı sunulması hedefleniyor.

“Yolumuz Güzel Bir Şekilde Yapılıyor”

İlçe sakinlerinden Ahmet Palabıyık, “Türkoğlu bu hizmeti hak ediyordu. Fırat Görgel Başkanımızın eline sağlık, çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Mulla Solmaz da, “Bu yol araç geçişlerinde sürekli toz toprak oluyordu. Ayrıca burada sık sık trafik kazaları meydana geliyordu. Şimdi yolumuz çok güzel bir şekilde yenileniyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

default

default

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.