Kahraman Şehir Bilimle Şenlenecek! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

70 Dakika İçerisinde Aktarma Ücretsiz.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Görgel; “Tekkeli Hemşehrilerimizin Desteğiyle Süreci Hızlandırmak İstiyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Refüj ve Kavşakları Bir Bir Yeniliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Kahraman Şehir Bilimle Şenlenecek!

Bu haber 25 Eylül 2024 - 13:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi ve paydaş kurumlar iş birliğiyle 26 – 28 Eylül tarihleri arasında Piazza AVM’de TÜBİTAK Bilim Şenliği düzenlenecek. Tüm vatandaşlar; bilim, teknoloji ve keşif dolu bir deneyime davet edildi.

 

Toplumun farklı kesimlerine yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şimdi de paydaş kurumlar iş birliğiyle TÜBİTAK Bilim Şenliği düzenleyecek. 26, 27 ve 28 Eylül tarihlerinde Piazza AVM’de düzenlenecek şenlikte katılımcılar; bilim, teknoloji ve keşif dolu bir deneyim yaşayacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, aydınlık yarınların teminatı çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlar bilim şenliğine davet edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.