Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

TKDK’dan IPARD Programı kapsamında desteklere ilişkin Basın Açıklaması!

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

Bu haber 20 Eylül 2024 - 14:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Gayberli Mahallesi ile Güney Bağlantı Yolu arasında açtığı yeni güzergâhta zemin hazırlıklarını sürdürürken bulvar üzerine 32 metre uzunluğa ve 17 metre genişliğe sahip yeni bir menfez de inşa ediyor.

 

Şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için yatırımlarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Gayberli Mahallesi ile Güney Bağlantı Yolu arasında açtığı yeni güzergâhta çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce yeni güzergâhta kazı, dolgu ve zemin hazırlıkları sürdürülürken bir yandan da bulvar üzerine 32 metre uzunluğa ve 17 metre genişliğe sahip yeni bir menfez inşa ediliyor. Zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından yeni bulvar; asfaltı, yol çizgi ve levhalandırma uygulamaları, aydınlatma ve yürüyüş yollarıyla hizmete sunulacak.

default

default

default

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.