TKDK’dan IPARD Programı kapsamında desteklere ilişkin Basın Açıklaması! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

TKDK’dan IPARD Programı kapsamında desteklere ilişkin Basın Açıklaması!

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

TKDK’dan IPARD Programı kapsamında desteklere ilişkin Basın Açıklaması!

Bu haber 20 Eylül 2024 - 12:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kırsal alanlarda geleneksel olarak yürütülen tarım ve hayvancılığın yanı sıra tarım dışı ekonomik faaliyetlerin desteklenmesi suretiyle üretim ve iş olanaklarının geliştirilmesi ve bölgede yaşayan insanlarımızın refah seviyelerinin artırılmasını amaçlayan kırsal kalkınma kapsamında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak, İlimizde birçok yatırımın hayata geçirilmesine ve bölgede yaşayan birçok çiftçimizin tarımsal alet ve ekipmana kavuşmasına imkan sağlandı.

Bu gün ise, kırsal alanlarda eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizi ve gözleri ışıl ışıl parlayan öğrencilerimiz ziyaret edilerek, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından IPARD Programı Teknik Destek Projesi kapsamında köy okullarındaki öğrencilere okul çantası dağıtımı yapıldı.

Türkiye-Avrupa Birliği eş finansmanıyla yürütülen IPARD kırsal kalkınma hibe programı çerçevesinde, üreticilere yönelik projelerin tanıtılması amacıyla İlimizin farklı köylerinde öğrenim gören öğrencilere çanta dağıtımı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş İlimizde, IPARD Programı kapsamında bugüne kadar 718 projeye 1,5 Milyar TL hibe desteği sağlandı. Bu hibe desteğiyle 3,3 Milyar TL’lik yatırım hayata geçirildi, 2.970 kişiye istihdam sağlandı.

Bu yıl içerisinde uygulamaya konulan IPARD III programı kapsamında, Kahramanmaraş’lı yatırımcı ve çiftçilerin söz konusu fonlardan daha yüksek düzeyde faydalanabilmesi için yatırım düşüncesinde olan tüm vatandaşlarımızı Koordinatörlüğümüze bekliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN