ALANYA’DAN KAHRAMANMARAŞ’A YÖRÜK GELİNİ. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

haberdar ol

İlk Sen Haberdar Ol!Web bildirim ile, önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
Daha SonraBildirimleri Al
SON DAKİKA

Emniyet 1 haftalık operasyonel faaliyet ayrıntılarını paylaştı.

3. SAYFA, ASAYİŞ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Minikler, Anne Babalarıyla Tuval Başına Geçerek Hayal Güçlerini Sanata Döktü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

ZEKÂ, EĞİTİM VE GELECEK AYNI SINIFTA BULUŞUYOR.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

ALANYA’DAN KAHRAMANMARAŞ’A YÖRÜK GELİNİ.

Bu haber 26 Haziran 2024 - 15:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Uzun zamandır birbirlerini seven Tamer Demir, Ayşegül Çelik ile aldıkları evlilik kararını 26 Haziran 2024 tarihinde Alanya Belediyesi nikah dairesinde iki yolu bir ederek taçlandırdılar.

İş insanı, önceki dönem Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı İsmail Demir’in oğlu Tamer ile Alanya’nın köklü ailelerinden Mustafa Çelik’in Kızı Ayşegül Çelik bugün mutluluğa evet dedi.

Uzun zamandır DEMİR ailesi ve ÇELİK Ailesi aralarında ki dostluklarını gençlerin adım atmasıyla daha perçinleştirdi.

Bizler de genç çifte mutluluklar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.