“Kömür Adam” Minik İzleyicilerini Bekliyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

TURNALAR

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Alınıyor!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

OTODAN HIRSIZLIK YAPAN 3 ŞAHIS YAKALANDI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

“Kömür Adam” Minik İzleyicilerini Bekliyor.

Bu haber 03 Mayıs 2024 - 15:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle 4 Mayıs Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi’nde “Kömür Adam” adlı tiyatro gösterisi düzenleyecek. Saat 14.30’da başlayacak gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde daima vatandaşların yanında olan, farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Çocukların hafta sonu tatillerini daha verimli ve eğlenceli bir şekilde değerlendirmeleri için çeşitli etkinlik ve eğitimler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de “Kömür Adam” adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturacak. Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle 4 Mayıs Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenecek gösteri saat 14.30’da başlayacak. Çömlek ustası bir baba ve oğulun hayatını ve yaşadığı maceraları konu alan gösteriye tüm çocuklar davet edildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şiir ve edebiyatın başkentinde farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat faaliyetlerinin kesintisiz devam edeceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.