Vali Ünlüer’den Yaralı Askere ziyaret. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Vali Ünlüer’den Yaralı Askere ziyaret.

Bu haber 26 Aralık 2023 - 6:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Mükerrem Ünlüer ve Eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 22.12.2023 tarihinde yaralanan ve tedavisi tamamlanarak taburcu olan Mehmetçiğimiz P. Söz. Er Faruk Gürbak’ı evinde ziyaret etti.

Kahraman Mehmetçiğimiz Faruk Gürbak ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Valimiz Mükerrem Ünlüer ve Eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, gazimiz Gürbak’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği için ülkemizin dört bir yanında verdikleri mücadelede için kahraman Mehmetçiklerimize şükranlarını sunan Vali Ünlüer, bu uğurda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve kederli ailelerine sabr-ı cemil dileğinde bulundu.

Vali Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer’e ziyaretlerinde; Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Habibullah Keser, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt da eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.