Başkan Güngör; “Milletimizin Başı Sağolsun” « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Güngör; “Milletimizin Başı Sağolsun”

Bu haber 25 Aralık 2023 - 7:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hakkari Dağ Komando Birliği ve Pençe – Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen kahraman mehmetçikler için taziye mesajı yayımlayan Başkan Güngör, “Şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Hakkari Dağ Komando Birliği ve Irak’ın kuzeyindeki Pençe – Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen kahraman mehmetçikler için taziye mesajı yayımladı. Başkan Hayrettin Güngör mesajında, “Şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Aziz şehitlerimizin kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.