‘Maydonoz Sihirbaz’a Karşı’ Gösterisi Minik İzleyicilerini Bekliyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

‘Maydonoz Sihirbaz’a Karşı’ Gösterisi Minik İzleyicilerini Bekliyor.

Bu haber 06 Ekim 2023 - 12:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, 8 Ekim Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde Maydonoz Sihirbaz’a Karşı adlı müzikal güldürü ve illüzyon gösterisini miniklerle buluşturacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

Farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Deprem sonrası çocukların psiko-sosyal açıdan desteklenmesi noktasında çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir, şimdi de Maydonoz Sihirbaz’a Karşı adlı müzikal güldürü ve illüzyon gösterisi gerçekleştirecek. 8 Ekim Pazar günü sahnelenecek gösteri, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde minik izleyicilerle buluşacak. Saat 13.00 ve 15.00’da iki seans olarak düzenlenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.