Para cezası uygulandı,araçlar trafikten men edildi,öğrenciler de bilgilendirildi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Para cezası uygulandı,araçlar trafikten men edildi,öğrenciler de bilgilendirildi.

Bu haber 12 Eylül 2023 - 11:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, dün 07.30-18.00 saatleri arasında “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi” yapıldı.

87 ekiple toplam 294 personel katıldığı denetimde denetimde; 290 okul servis aracı kontrol edildi ve  21 okul servis aracına toplam 39.452 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Ayrıca denetimde 6 araç trafikten men edildi.

Asayiş ekiplerince yapılan sorgulamalarda 6 şahıs yakalandı. Denetim esnasında öğrencilere araçlarda emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda, araç şoförlerine ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen hususlarla ilgili genel bilgilendirme yapılarak bilgilendirici el broşürü dağıtıldı. Faaliyet sırasında okullarda öğrenim gören öğrencilere genel trafik kuralları konusunda eğitim verildi.

Kahramanmaraş İl Jandarma komutanlığından yapılan açılamada, Kazaların önlenmesine yönelik servis aracı denetimi ve bilgilendirme faaliyetlerine kararlılıkla devam edilecektir.Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.