Sınavlara Hazırlanan Öğrenciler İçin Kütüphaneler Hizmet Vermeye Başladı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Gönül Köprüleriyle “Sevgi Unutulmaz”.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SAĞLIK, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Yağış Sonrası Gece Boyunca Sahada Çalışmalarını Sürdürdü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sağanak Yağışla Birlikte Derhal Harekete Geçti.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Yağış Sonrası Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Sınavlara Hazırlanan Öğrenciler İçin Kütüphaneler Hizmet Vermeye Başladı.

Bu haber 18 Mart 2023 - 14:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra Andırın, Çağlayancerit ve Göksun’da da sınavlara hazırlanan öğrenciler için kütüphanelerin hizmet vermeye başladığını duyurdu.

 

Şehrin tekrar ayağa kaldırılması, hayatın normalleşmesi ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde ve ilçelerde halk kütüphanelerinin tekrar hizmete açıldığını duyurdu. Şehir merkezinin yanı sıra Andırın, Çağlayancerit ve Göksun’da da hizmete alınan halk kütüphaneleri, sınavlara hazırlanan öğrencilerin uğrak noktası olmaya devam edecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehir genelinde hizmet vermeye başlayan kütüphanelere ve çalışma saatlerine ilişkin detaylı bilgiye https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/03/16/buyuksehir-belediyesi-kutuphaneleri-guncel-calisma-saatleri internet adresi üzerinden ulaşılabileceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.