Kurtuluş Haftası’nda Görmez ve Yavuz Konferansı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Minik İtfaiyeciler Üniformalarını Giydi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yaya Trafiğini İyileştiriyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Kurtuluş Haftası’nda Görmez ve Yavuz Konferansı.

Bu haber 10 Şubat 2022 - 6:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kurtuluş Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında 10 Şubat Perşembe günü Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Dr. Fatih Yavuz Kahramanmaraşlılarla buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, Milli Mücadelenin 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında 10 Şubat Perşembe günü  iki konferans düzenlenecek. Saat 14.00’da İstiklal Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek programın konuğu Öğr. Gör. Dr. Fatih Yavuz olacak.  ‘Kurtuluş Savaşı’nda Maraş Milli Mücadelesinin Önemi’ konulu konferansta Maraş’ın Milli Mücadelesi, Milli Mücadele kahramanları, Maraş’ın diğer Anadolu şehirlerine verdiği ilham gibi pek çok konu masaya yatırılacak.

Mehmet Görmez ile Rahmani Ahlak

Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında 10 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinliklerden biri de Prof. Dr. Mehmet Görmez konferansı olacak. Saat 20.00’da, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, Saadettin Acar moderatörlüğünde gerçekleştirilecek programda Rahmani Ahlak konusu ele alınacak. Gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili olarak Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, tüm vatandaşların programlara davetli olduğu belirtildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.