İL MÜDÜR VEKİLİNDEN “ZEKÂ OYUNLARI ŞENLİĞİ” ZİYARETİ « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

GÖNÜL PENCEREMİ AÇTIM SEVGİYE

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Büyükşehir’den Hafta Sonu Miniklere Eğlence Dolu Gösteri.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

BAŞKAN AKPINAR 71. MAHALLE TOPLANTISINI BULANIK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

3. SAYFA, DULKADİROĞLU, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

İL MÜDÜR VEKİLİNDEN “ZEKÂ OYUNLARI ŞENLİĞİ” ZİYARETİ

Bu haber 13 Ekim 2021 - 5:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İl Millî Eğitim Müdür Vekili Zekeriya Kahveci, Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulumuzca düzenlenen “Satranç/Mangala Turnuvası” ve “Zekâ Oyunları Şenliği”ne katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP) kapsamındaki “Zekâ Oyunlarıyla Eğleniyorum, Öğreniyorum” projesi dâhilinde Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulumuz tarafından “Satranç/Mangala Turnuvası” ve “Zeka Oyunları Şenliği” gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde yapılan turnuva ve şenliğe İl Millî Eğitim Müdür Vekili Zekeriya Kahveci ve Şube Müdürümüz Ramazan Sertpolat katılarak öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldular. Turnuva ve şenlikte dereceye giren öğrenciler ödüllendirilerek program sonlandırıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.