Traktör ve Motosiklet Sürücülerine Denetim’de Ceza yağdı! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir, Tekerek’te Yürüyüş Yollarını Yeniliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Her Geçen Gün Daha Dirençli Kahramanmaraş’a Bir Adım Daha.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Onikişubat’ta Ahır Dağı Caddesi, 8 Kasım’a Kadar Trafiğe Kapatıldı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir Türkoğlu’nun Ana Caddesinde Asfalta Başladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Traktör ve Motosiklet Sürücülerine Denetim’de Ceza yağdı!

Bu haber 06 Eylül 2021 - 5:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik ekipleri  Onikişubat,Dulkadiroğlu,Andırın,Afşin,Pazarcık,Göksun,Türkoğlu ve Elbistan ilçelerinde Traktör ve Motorsikler sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Uygulamada sürücülere ceza yağdı.

İl Jandarma Komutanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 03-04 ve 05 Eylül 2021 tarihlerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı saatlerde Jandarma Trafik Timlerince; traktör ve motosiklet sürücülerine yönelik eş zamanlı olarak olarak denetim icra edilmiştir. Denetimde özellikle traktörlerde ROPS demiri/ kabin kullanımı konusunda ve römorklara reflektör takılması ile motosiklet sürücü-yolcuların kask ve koruyucu elbise kullanmaları konusunda bilgilendirme yapılmış ve kazalara karşı alınacak tedbirler konusunda el broşürü dağıtılmıştır. Ayrıca denetimlerde eksiklikleri tespit edilen (74) sürücüye toplam (65.860) TL trafik idari para cezası uygulanmıştır. Önümüzdeki dönemde de traktör ve motosiklet kazalarının önlenmesi maksadıyla denetimler aralıksız sürdürülecektir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.