70 Dakika İçerisinde Aktarma Ücretsiz. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

70 Dakika İçerisinde Aktarma Ücretsiz.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Görgel; “Tekkeli Hemşehrilerimizin Desteğiyle Süreci Hızlandırmak İstiyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Refüj ve Kavşakları Bir Bir Yeniliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

70 Dakika İçerisinde Aktarma Ücretsiz.

Bu haber 22 Ekim 2024 - 13:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir’den Öğrencilere Bir Destek Daha…

70 Dakika İçerisinde Aktarma Ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere destek kapsamında şehir içi toplu taşıma araçlarında farklı hatlarda 70 dakika içerisindeki aktarmalardan ücret alınmayacağını duyurdu.

 

Genç dostu Başkan Fırat Görgel öncülüğünde gençlere yönelik faaliyet ve desteklerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere bir müjdeyi daha duyurdu. Öğrencilere destek kapsamında şehir içi toplu taşıma araçlarında farklı hatlarda 70 dakika içerisinde gerçekleştirilecek aktarmalardan ücret alınmayacak. Sadece indirimli kartlarda geçerli olacak ücretsiz aktarma hizmeti, aynı hatlarda yapılan aktarmalarda ve abonman kartlarda kullanılamayacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir içi toplu taşıma standardının artırılması ve vatandaşlara daha konforlu ve uygun fiyatlı seyahat imkânı sunulması noktasında çalışmaların kesintisiz sürdüğü belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.